"Halavalla sain" – wc-remontti etenee

Tässä siis nopeat kuvat vielä wc-tilan nykytilanteesta. Seinät ovat valmiit, samoin lattia. Putkimies tulee laittamaan vesikalusteet myöhemmin tänään paikoilleen. Ehdin jo edellisessä postauksessa kehaista, että kaikki kalusteet ovat kierrätettyjä, mutta hupskeikkaa allas ja allaskaappi ovat myös uudet. Ne löydettiin Laattapisteen poistomyynnistä (allas) ja Huuto.netistä (kaappi), mutta koska ne saatiin noin 70% alennuksella en hoksannut ajatella niitä "uusina".



Laatta on K-raudasta, ja ylläri ylläri, tarjouksesta tämäkin. Suuremmalle alueelle olisi tullut hiukan suolainen neliöhinta, mutta näin pikkuiseen kopperoon hinta oli siedettävä.


Lattia ei ole kiillosta huolimatta liukas.


Seinissä on nyt kaiken kaikkiaan muistaakseni viisi kerrosta lakkaa, joista kolmessa kerroksessa hileitä. Varsinaista efektiä on todella vaikea saada kuvattua, mutta pinta muistuttaa erehdyttävästi kimaltavaa lunta. 




0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!

 

(Re)searcher

Tutkija

"(S)he was the sort of person who stood on mountaintops during thunderstorms in wet copper armour shouting
'All the Gods are bastards.'"
- Terry Pratchett

Humanistitutkija, joka väitöskirjan jälkeen huomasi omaavansa aika paljon enemmän vapaa-aikaa ja tarvetta kirjoittaa suomeksi mistä tahansa muusta, paitsi tutkimuksestaan. Pohdintaa muun muassa siitä, miten kotikonttorin feng shuit saisi kohdalleen, miten konferenssiin kannattaa/voi pukeutua, voiko sanoa harrastavansa "remontointia" jos osaa vain siivota ja purkaa asioita, saako key notella olla pinkki tukka ja onko robotti t-paita vakavasti otettava teacher attire.

Tervetuloa!

Anna

Kävijöitä